Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αύξηση Στήθους (με Ασφάλεια Και Επιτυχία) Με Φυσικά Ή Τεχνητά Μέσα

Αύξηση Στήθους Με Ασφάλεια

Την τελευταία δεκαετία έχει παρατηρηθεί μια σημαντική άνοδος και ειδοποίηση για την εγκυρότητα της φυτικής θεραπείας για ασθένειες και καλλυντικές βελτιώσεις, ανεξάρτητα από τον τομέα της φυσικής ενίσχυσης του μαστού.

Όπως πολλοί άνδρες πασχίζουν για την στυτική δυσλειτουργία με κρέμες όπως το Titan Gel, έτσι και οι γυναίκες προσπαθούν με σχετικά παρόμοιο τρόπο να αυξήσουν το μέγεθος του στήθους τους. Το ενδιαφέρον είναι ότι στην αντίθετη πλευρά των πραγμάτων, τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες χρησιμοποιούν το PhenQ για γρήγορο αδυνάτισμα.

Προϊόντα Βελτίωσης Στήθους

Τα περισσότερα από τα σημερινά προϊόντα βελτίωσης του στήθους υπόσχονται από “οριστική βελτίωση της σφριγηλότητας” έως “μέσα σε 1-3 μήνες” κέρδος τουλάχιστον ενός φλιτζανιού. Όλα χρησιμοποιούν κάποιο είδος φυτο-οιστρογονικού παραγώγου σε διαφορετικές αναλογίες και άλλα πληρωτικά.

Παρόλο που, το φάσμα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται (συνήθως κόκκινο τριφύλλι, τριγωνέλλα, μάραθος και άλλα) έχει αποδειχθεί ιστορικά, φυλετικά και επιστημονικά ότι διεγείρουν την ανάπτυξη του μαστού, αυτό μπορεί να μην ισχύει για τις περισσότερες από τις πελάτισσές τους.

Αυτό που δεν έχει αναγγελθεί τόσο ευρέως είναι η αυξανόμενη απογοήτευση των καταναλωτών αυτών των εμπορικών προϊόντων διεύρυνσης στήθους.

Αναφέρεται για την εταιρεία Herbal Breast που έχει μηνυθεί από την πολιτεία της Ουάσιγκτον: “Η αγωγή προστασίας των καταναλωτών που κατατέθηκε στο King County Superior Court κατηγορεί την Nature’s Advantage LLC και τον ιδιοκτήτη της στο Marysville, WA, Vaughn Wolfe, για την προβολή πολυάριθμων αβάσιμων ισχυρισμών για τα προϊόντα βελτίωσης του στήθους σε δύο ιστοσελίδες …”.

Ένας άλλος, τίτλος λέει “Small Breast Solutions’ Agrees To Halt Sales”, καθώς η εταιρεία αυτή πούλησε ένα μείγμα ενίσχυσης του στήθους που σε μεγάλο βαθμό απέτυχε να ανταποκριθεί στις υποσχέσεις του επίσης. Ο κατάλογος αρχίζει να μεγαλώνει. Παρόλα αυτά, όμως, η επιστήμη της ενίσχυσης του στήθους είναι πολύ πραγματική.

Ισορροπία Ορμονών

Η ανάπτυξη του στήθους διεγείρεται από μια ιερή ισορροπία ορμονών, όπως η πρόδρομη ορμόνη προγεστερόνη και τα παράγωγά της, τα οιστρογόνα και η τεστοστερόνη.

Άλλοι παράγοντες περιλαμβάνουν τις ορμόνες Human Growth και I-GHF που βοηθούν στο συγχρονισμό της απελευθέρωσης αυτών των ορμονών. Η προλακτίνη και η προγεστερόνη λειτουργούν για την προώθηση της ανάπτυξης των αδένων. Η προλακτίνη και τα οιστρογόνα λειτουργούν συνεργιστικά για να επιτρέψουν την αποθήκευση λίπους, κυρίως στους μαστούς. Τα οιστρογόνα από μόνα τους προάγουν την αποθήκευση λίπους.

Στις γυναίκες, το επίπεδο αυτής της ορμόνης είναι γενικά υψηλότερο σε σύγκριση με τους άνδρες. Παρέχει λόγο για το πώς οι γυναίκες είναι γενικά πιο καμπυλόγραμμες. Τα τελευταία είναι όλες οι παρατηρήσεις επιστημονικά αποδεδειγμένες. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι ορισμένα βότανα και πηγές τροφίμων προσομοιάζουν τις ορμόνες οιστρογόνα, τεστοστερόνη και προγεστερόνη στο ανθρώπινο σώμα.

Διαβάστε επίσης: Γιατί Ροχαλίζουν Οι Γυναίκες Στην Εμμηνόπαυση;

Η φυτική πηγή οιστρογόνων αναφέρεται ως φυτο-οιστρογόνο, της τεστοστερόνης ως φυτο-ανδρογόνο και της προγεστερόνης ως φυτο-προγεστερόνη. Ορισμένες τροφές πλούσιες σε φυτο-οιστρογόνα είναι το θυμάρι, ο κουρκουμάς, η τριγωνέλλα, η γλυκόριζα και πολλές, πολλές άλλες. Μετά από κάποια σκέψη, οι Ιταλοί έχουν δίαιτες πλούσιες σε μάραθο, γλυκόριζα και κουρκουμά και σίγουρα έχουν το μερίδιό τους σε εύσωμες γυναίκες, αλλά παρεκκλίνουμε.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το φάσμα των διατροφών περιλαμβάνει πολλές παραλλαγές οιστρογονικών τροφών, ωστόσο, όλες εδώ σίγουρα δεν είναι πλούσιες σε στήθος. Τα καλά νέα είναι ότι είναι δυνατόν να προσδιορίσετε τις σωστές ορμονικές πηγές για να τονώσετε τη δική σας ανάπτυξη του στήθους.