Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μερικά Σίγουρα Δεδομένα Για Τα Day Spas

Το day spa είναι μια επιχείρηση που προσφέρει στους πελάτες της μια σειρά από υπηρεσίες προσωπικής φροντίδας. Ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες περιλαμβάνουν περιποίηση προσώπου ή μασάζ.

Day Spa

Σε αντίθεση με τα spa προορισμού, οι άνθρωποι αναμένεται να παραμείνουν στα σπα ημέρας μόνο μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία τους. Η αποτρίχωση είναι μια άλλη κοινή υπηρεσία που προσφέρεται και οι τρίχες του σώματος των πελατών αφαιρούνται με τη χρήση ζεστού κεριού. Σίγουρα μπορούν να σας βοηθήσουν να χάσετε βάρος και να διώξετε την κυτταρίτιδα, αν ζητήσετε κάτι τέτοιο.

Ένα Spa Πρέπει Να Είναι Ένας Χώρος Που Είναι Καθαρός Και Άνετος

Κάθε πελάτης θα έχει το δικό του ιδιωτικό δωμάτιο όπου θα δέχεται θεραπείες. Εάν ο πελάτης θέλει να κάνει ένα ντους πριν από την έναρξη της θεραπείας του, συχνά υπάρχουν εγκαταστάσεις ντους που θα είναι διαθέσιμες για άνδρες και γυναίκες.

Ένα υψηλής ποιότητας day spa θα λειτουργεί συνήθως από αισθητικό που έχει άδεια να εργάζεται στον τομέα αυτό. Ένα day spa θα απασχολεί επίσης εκπαιδευμένους θεραπευτές οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι με μασάζ ή άλλα προϊόντα. Οι ρόμπες και τα παπούτσια του σπα θα πρέπει να διατίθενται σε μεγέθη που θα ταιριάζουν στους περισσότερους πελάτες.

Τα μασάζ που είναι διαθέσιμα θα εμπίπτουν σε πολλές κατηγορίες, και μερικές από αυτές είναι τα σουηδικά, τα βαθιά μυϊκά ή τα σιάτσου. Εκτός από την αποτρίχωση, η εγκατάσταση θα πρέπει επίσης να διαθέτει θερμικές θεραπείες, αποτρίχωση με λέιζερ ή θεραπείες χεριών και ποδιών.

Υδρομασάζ Ή Σάουνα

Όπως υποδηλώνει και το όνομά τους, τα day spa συχνά θα διαθέτουν υδρομασάζ ή σάουνα. Ορισμένοι πελάτες θα μπορούν να προσλάβουν έναν προσωπικό γυμναστή, ενώ πολλές εγκαταστάσεις διαθέτουν και γιόγκα.

Ένα day spa είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όσους επιθυμούν να μειώσουν το άγχος. Οι εργαζόμενοι στο day spa θα πρέπει να υποδέχονται θερμά τους πελάτες τους και, αν είστε νέος, θα σας εξηγήσουν τις διάφορες διαδικασίες που χρησιμοποιούν. Αφού σας εξηγήσουν τις διαδικασίες, θα σας οδηγήσουν στο ιδιωτικό σας δωμάτιο όπου μπορείτε να ντυθείτε με ρόμπα.

Συχνά μπορεί να σερβίρονται ποτά με τη μορφή νερού ή χυμών. Εάν είστε επισκέπτης, αναμένεται να είστε στην ώρα σας για το ραντεβού σας. Εάν πληρώνετε για υπηρεσίες σώματος, θα πρέπει να ντυθείτε με ρόμπα και ο θεραπευτής σας θα σας αποκαλύψει τις περιοχές που θα υποβληθούν σε θεραπεία. Στόχος του θεραπευτή σας είναι να σας παρέχει τις θεραπείες που χρειάζεστε.

Καθώς σας περιποιούνται, θα θέλετε να παρέχετε ανατροφοδότηση στον θεραπευτή σχετικά με το πώς αισθάνεστε. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε. Αφήστε τον θεραπευτή να κάνει τη δουλειά του, αν και μπορείτε να του μιλήσετε αν το επιθυμείτε.

Αν έχετε παιδιά, είναι καλύτερο να τα αφήσετε στο σπίτι, γιατί μπορεί να διαταράξουν την ήσυχη ατμόσφαιρα και να ενοχλήσουν τους άλλους πελάτες. Ορισμένα day spa απαιτούν φιλοδωρήματα, ενώ άλλα όχι. Είναι σημαντικό να έχετε αυτές τις πληροφορίες στη διάθεσή σας πριν κλείσετε ένα ραντεβού.

Πληροφορίες Πριν Κλείσετε Ραντεβού

Υπάρχουν ορισμένες συμπεριφορές που δεν γίνονται ανεκτές στα περισσότερα day spa. Ένας επισκέπτης που είναι μεθυσμένος θα απομακρύνεται αμέσως από την εγκατάσταση. Οι πελάτες δεν πρέπει να είναι υβριστικοί προς τους θεραπευτές.

Προς Θεού! Μην σας πάρει ο ύπνος και αρχίσετε να ροχαλίζετε!

Δεν είναι επίσης αποδεκτό να επισκεφθείτε τα περισσότερα spa χωρίς να κλείσετε πρώτα ραντεβού, καθώς πολλά από αυτά μπορεί να είναι κλεισμένα σε οποιαδήποτε ημέρα.