Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τζελ Για Στυτική Δυσλειτουργία (Titan Gel)

Πολλοί άνδρες πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία, δηλαδή από την αδυναμία να αποκτήσουν και να διατηρήσουν μια στύση για αρκετή ώρα ώστε να έχουν ένα ικανοποιητικό σεξ. Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους η ΣΔ είναι πιο ορατή στους άνδρες άνω των 45 ετών. Η σεξουαλική ορμή συχνά μειώνεται ακόμη περισσότερο στους ηλικιωμένους άνδρες που χρησιμοποιούν φάρμακα διαφόρων ειδών.

➠ Δείτε ποιο είναι το καλύτερο τζελ για στυτική δυσλειτουργία για το 2022 στην Ελλάδα και πώς μπορεί να αλλάξει τη σεξουαλική σας άμεσα!

Υπάρχει μια λανθασμένη αντίληψη για το σεξ ότι η σεξουαλική ορμή μειώνεται σταθερά, καθώς η ηλικία μας προχωράει μπροστά, οπότε δεχόμαστε την ΣΔ (στυτική δυσλειτουργία) ως φυσικό πρόβλημα. Αλλά το γεγονός είναι ότι για πολλούς άνδρες η ΣΔ μπορεί να είναι περισσότερο το αποτέλεσμα θεραπεύσιμων φυσικών καταστάσεων παρά μια πραγματική απώλεια της σεξουαλικής ορμής.

Σε πολλές περιπτώσεις, η ΣΔ είναι το αποτέλεσμα της υπερβολικής επιβάρυνσης του σώματος και του εγκεφάλου του άνδρα. Οι ειδικοί σε αυτόν τον τομέα πιστεύουν ότι η ανικανότητα επηρεάζει χιλιάδες άνδρες στην Ελλάδα.

Τα Τζελ Για Στυτική Δυσλειτουργία Και Η Ροή Αίματος Στο Πέος

Η ανικανότητα έχει συνήθως φυσική αιτία, όπως κάποια ασθένεια, οποιοσδήποτε τραυματισμός ή παρενέργειες συμπληρωμάτων. Οποιοδήποτε πρόβλημα που βλάπτει τη ροή του αίματος στο πέος έχει τη δύναμη να προκαλέσει ανικανότητα. Η συχνότητα εμφάνισης αυξάνεται με την ηλικία. Περίπου το 5 τοις εκατό των ανδρών στην ηλικία των 40 ετών και μεταξύ 15 και 25 τοις εκατό των ανδρών στην ηλικία των 65 ετών εμφανίζουν στυτική δυσλειτουργία.

Ροή Αίματος Στο Πέος

Παρόλα αυτά, δεν αποτελεί αναπόφευκτο μέρος της γήρανσης, αλλά με την κυκλοφορία του Titan Gel το 2022, τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Η δύναμη αυτού του συμπληρώματος ήταν γιγαντιαία, όχι μόνο στην περιοχή της θεραπείας της ΣΔ για την οποία το FDA το πέρασε, αλλά και στον τρόπο που αισθανόμαστε για το σεξ και τη σεξουαλικότητα, και ακόμη και στον τομέα της αλληλεπίδρασης μεταξύ αρσενικού και θηλυκού.

Εκατομμύρια άνδρες έχουν δοκιμάσει το θαυματουργό τζελ για στυτική δυσλειτουργία Titan Gel, ευρέως γνωστό πλέον ως Titan Gel Gold στην Ελλάδα, και υπάρχουν έτσι εκατομμύρια γυναίκες που έχουν επίσης παρατηρήσει τα αποτελέσματά του στους συζύγους, τους φίλους και τους εραστές τους και πέτυχαν αυτό που ονομάσαμε είναι ο οργασμός.

Το Titan Gel Gold Και Η Στυτική Δυσλειτουργία

Το Titan Gel Gold είναι εντελώς διαφορετικό από άλλα συμπληρώματα ΣΔ που υπάρχουν στην αγορά για πάνω από τα χρόνια τώρα. Έχει θετικά πλεονεκτήματα και ιδιότητες που τοποθετούν το συμπλήρωμα στην κατηγορία «διαφορετικό από τους άλλους». Τα αποτελέσματά του διαρκούν πολύ και αυτό ικανοποιεί τους ανθρώπους που πάσχουν από ΣΔ.

Titan Gel Gold

Ο μηχανισμός λειτουργίας του τζελ για στυτική δυσλειτουργία είναι σχεδόν ο ίδιος όπως αξιολογήθηκε με άλλα συμπληρώματα ΣΔ που υπάρχουν στην αγορά σήμερα, αλλά έχει την ικανότητα να στοχεύει την περιοχή στόχευσης, δηλαδή τους υποδοχείς pde5 σε έναν ενισχυμένο τρόπο.

Υπάρχουν και άλλα τζελ για στυτική δυσλειτουργία στην αγορά, αλλά οι Έλληνες έχουν πίστη στο Titan Gel επειδή έχει αποδεδειγμένα αρχεία ικανοποίησης. Το ποσοστό επιτυχίας του Titan Gel είναι πολύ ανώτερο και εξαιρετικά αξιέπαινο σε σύγκριση με άλλα τζελ για στυτική δυσλειτουργία.

Έχει ερευνηθεί ότι περισσότερο από το 80% των ανθρώπων που χρησιμοποιουν Titan Gel έχουν εκφράσει την εκπλήρωση των σεξουαλικών τους αναγκών. Μελέτες έχουν δείξει ότι λειτουργεί δύο φορές πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο συμπλήρωμα ΣΔ και μάλιστα με λιγότερες παρενέργειες.

Η παχυσαρκία μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στους άνδρες. Μπορεί να οδηγήσει σε καρδιαγγειακά νοσήματα, διαβήτη και άλλα προβλήματα υγείας. Οι άνδρες είναι πιο πιθανό να είναι παχύσαρκοι από τις γυναίκες. Και είναι επίσης πιο πιθανό να πεθάνουν από ασθένειες που σχετίζονται με την παχυσαρκία από τις γυναίκες. Πριν αφήσετε αυτή την σελίδα, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στο PhenQ, το οποίο θεωρείται το καλύτερο συμπλήρωμα για αδυνάτισμα στην Ελλάδα.

Το Titan Gel χρησιμοποιείται σε άνδρες που αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία ή περνούν μια φάση όπως η γυναικεία εμμηνόπαυση. Η αποστολή του Titan Gel είναι να λειτουργήσει στα ένζυμα του σώματος που ονομάζονται φωσφοδιεστεράση και να βελτιώσει την ανταπόκριση του άνδρα στη σεξουαλική διέγερση. Αυτά τα ένζυμα λειτουργούν κυρίως στο εσωτερικό του πέους, οπότε η δράση του Titan Gel Gold ή του Titan Gel περιορίζεται μόνο στο πέος.

Βελτιώνει τη στύση των περισσότερων ανδρών, δεν έχει σημασία πόσο καιρό υποφέρουν από το πρόβλημα της ΣΔ. Έτσι, ο χρόνος που περνάει κανείς με τη σύντροφό του κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να είναι σεξουαλικά πιο ενεργός και διεγερτικός.

Στυτική Δυσλειτουργία Σε Μεγαλύτερες Ηλικίες

Τζελ Για Στυτική Δυσλειτουργία

Το καλύτερο πράγμα σχετικά με το Titan Gel είναι ότι είναι το τζελ για στυτική δυσλειτουργία που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί από εκείνους που δεν πάσχουν από ΣΔ, καθώς και από εκείνους που αναζητούν επιπλέον αντοχή στο σεξ (αν και καλό θα ήταν να ρύθμιζαν λίγο την ένταση του ροχαλητού τους).

Γενικά, συνιστάται ότι το άτομο ηλικίας άνω των 65 ετών θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικό στη χρήση αυτού του τζελ για στυτική δυσλειτουργία. Το καλό πράγμα για αυτό το τζελ είναι ότι δεν θα αρχίσει να λειτουργεί αν δεν διεξαχθούν κάποια προκαταρκτικά. Το Titan Gel δεν αντικαθιστά τη διέγερση.

Υπάρχουν ορισμένες παρενέργειες που έχουν αναφερθεί. Σχεδόν το 5% των ασθενών που καταναλώνουν Titan Gel ανέφεραν μικρές παρενέργειες όπως πονοκέφαλοι και καούρα. Δεν συνιστάται για άτομα που έχουν καρδιακές παθήσεις και καταναλώνουν συμπληρώματα που μειώνουν την αρτηριακή πίεση.

Οι υπόλοιποι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με ασφάλεια ακόμα και σε μικρότερες ηλικίες πολλές φορές, αφού υπάρχουν μαρτυρίες από πρώτη φορά μαμάδες, που αναφέρουν πώς η φοβία τους για την αλλαγή της ερωτικής διάθεσης του ζευγαριού, δεν έπαιξαν κανένα ρόλο στο αποτέλεσμα.

Λιγότερο συχνές παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν είναι οι προσωρινές αλλαγές στην όραση των χρωμάτων (όπως δυσκολία να διακρίνετε τη διαφορά μεταξύ μπλε και πράσινων αντικειμένων ή να έχουν μια μπλε απόχρωση), τα μάτια να είναι πιο ευαίσθητα στο φως ή θολή όραση. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις, άνδρες έχουν αναφέρει στύση που διαρκεί πολλές ώρες. Θα πρέπει κανείς να καλέσει αμέσως γιατρό εάν έχει ποτέ στύση που διαρκεί περισσότερο από 4 ώρες. Εάν δεν αντιμετωπιστεί αμέσως, μπορεί να προκληθεί μόνιμη βλάβη στο πέος.

Τώρα που το φτηνό τζελ για στυτική δυσλειτουργία είναι προσβάσιμο πολύ εύκολα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί κανείς να αγοράσει το Titan Gel.

Δεν βλέπω κανέναν λόγο για τον οποίο ένα άτομο που πάσχει από στυτική δυσλειτουργία δεν θα προτιμούσε το τζελ για στυτική δυσλειτουργία Titan Gel. Μετά από όλα είναι το συμπλήρωμα, το οποίο έχει όλες τις ιδιότητες, οι οποίες απαιτούνται σε τζελ για στυτική δυσλειτουργία, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της ΣΔ για να είναι ένα επιτυχημένο, και αυτό είναι το Titan Gel.